Vrei să devii psihoterapeut și să lucrezi cu copiii din întreaga Europă? Vino să înveți în cadrul primului institut EAPTI din România – Institut de Formare Acreditat European (European Accredited Psychotherapy Training Institute).

În 26-27 octombrie 2024 începe un nou grup de formare în psihoterapia integrativă a copilului și adolescentului online, organizat de Asociația de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă (ACCPI). Informații suplimentare și înscrieri: dr.oana.maria.popescu@gmail.com sau 0730.591.771

ACCPI este singurul institut de formare în psihoterapie din România acreditat de către Asociația Europeană de Psihoterapie, eliberând astfel absolvenților săi certificatul european de psihoterapeut. Suntem de asemenea acreditați de Colegiul Psihologilor din România, Federația Română de Psihoterapie, Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă și Asociația Europeană Interdisciplinară pentru Servicii Terapeutice pentru Copii și Tineri, astfel încât la finalul formării poți primi aviz de liberă practică CPR, certificat de psihoterapeut FRP și certificat european în psihoterapia integrativă a copilului.

Formarea are o durată totală de 5 ani, iar după primii 3 ani (formarea de bază) poți începe să lucrezi ca psihoterapeut sub supervizare. Vei avea ocazia să înveți psihoterapia copilului cu o echipă de formatori de renume, din țară și din străinătate. Coordonatorul grupului, dna Corina Levu, este vicepreședinte al Asociației Europeane Interdisciplinare pentru Servicii Terapeutice pentru Copii și Tineri și președinte al Federației Române de Psihoterapie.

Avem o tradiție de 12 ani ca școală de formare în psihoterapie și oferim cursanților noștri posibilitatea de a studia la nivel teoretic și practic arta și știința psihoterapiei. Avem manualele și caietele de lucru proprii, un program de supervizare acreditat la nivel european și organizăm cursuri de formare profesională continuă acreditate. Poți să iei parte și la activitățile noastre extracuriculare, care includ mese rotunde, workshop-uri gratuite, acces la revista noastră în limba română și la European Journal of Qualitative Research in Psychotherapy. Cursanții noștri au posibilitatea de a promova profesional până la gradul de psihoterapeut formator și supervizor acreditat în Europa.

Înscriindu-te în programul nostru de formare, vei deveni de asemenea parte a comunității psihoterapeuților ACCPI, putând să iei parte la programele noastre sociale, care includ trupa de teatru amator Teraπia, serile de film și board games, petrecerile de Crăciun și Paște, taberele de vară și primăvară, etc.

Condiții de înscriere: absolvent de studii superioare.

Comments are closed