ACCPI (Asociația de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă) este acreditată de cele mai prestigioase organisme profesionale din domeniul psihoterapiei. Recunoașterea de către Colegiul Psihologilor din România, Federația Română de Psihoterapie, Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă, Asociația Europeană Interdisciplinară pentru Servicii Terapeutice pentru Copii și Tineri, și Asociația Europeană de Hipno-psihoterapie subliniază angajamentul nostru continuu pentru excelență și calitate în formarea și practica psihoterapeutică.

De asemenea, ACCPI este un Institut European de Formare Acreditat (EAPTI), ceea ce ne conferă abilitatea unică de a elibera direct certificatele europene de psihoterapie. Acest statut ne permite să oferim cursanților noștri acces direct la recunoașterea profesională europeană, facilitând astfel integrarea și practica lor în diverse țări europene.

Acreditările noastre reflectă nu doar conformitatea cu standardele naționale și internaționale, dar și dedicarea noastră pentru inovare și dezvoltare continuă în domeniul psihoterapiei. ACCPI oferă programe de formare și dezvoltare profesională care sunt la curent cu cele mai recente cercetări și practici din domeniu, asigurându-se că absolvenții noștri sunt bine pregătiți pentru a face față provocărilor profesionale.

Alătură-te comunității noastre de profesioniști dedicați și beneficiază de formarea de top și de recunoașterea internațională oferite de ACCPI. Împreună, contribuim la promovarea sănătății mentale și la dezvoltarea practicilor psihoterapeutice de calitate în întreaga Europă.